Ceriakan Hari Mu Dengan Senyuman

Wednesday, April 6, 2011

~Kenangan Ku - Part 2

.........Sambungan dari Part 1





video
*video nie time Pesta Penang kat Sg. Nibong. Aku grak ngan Bob pas kje kol 8 p.m dari Jitra & smpai di Tapak Pesta kol 10 p.m pastu balik smula ke Jitra kol 12 a.m sbb esk nye kje. Nie la da only game yg ktorg men kat Pesta tu. Mcm xberbaloi je kan??? tapi Puas la sbb dpt smp kat Pesta Penang. Tu je Motif yg sebenarnye... HaHa




video
* video nie time ktorg ngah bakar cable scrap kat tapak bekas kuari. Tujuan ktorg bakar utk nk jual cable tanpa penebat. kre ktorg bakar utk hilangkn pnebat tu la. Ktorg just ikt jea, yg suruh nye, in-charge ktorg. tp ktorg xdpt ape pn drpd hasil jualan tu. Wat letih jea.






video
*ni la video yg mane menunjukkan "anak-anak ku" yg ade kat uma company ktorg (uma sewa ktorg). Jgn ingt Pempuan je ske bela kucing tau. Ktorg yg Bujang2 nie pn ade bela tau. Duit aku la yg paling byk habis utk bli makanan "bdk2" nie. sbb tu aku syg gler kat "bdk2" nie. tp skang cme tnggal kenangan. huhu~ :'-(




bersambung.......

No comments:

Post a Comment